playsports.gr
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Άρης: Περιμένει την Γκέτεμποργκ για τον Κάρλσον

Κοινοποίηση

Οι συζητήσεις μεταξύ του έμπειρου winger με τη σουηδική ομάδα είναι σε εξέλιξη και μάλιστα επιβεβαιώθηκαν από τον τεχνικό διευθυντή της Γκέτεμποργκ, Όλα Λάρσον, καθώς υποστήριξε ότι… «υπάρχουν επαφές, πρώτα όμως πρέπει να κλείσει το διεθνές μεταγραφικό παράθυρο για να κάνουμε οτιδήποτε μαζί του. Αυτό θα γίνει σύντομα και είναι θετικός για εμάς».

Πρόσφατα τα media της Σουηδίας έγραψαν ότι η Γκέτεμποργκ είναι διατεθειμένη να προσφέρει το ποσό των 450.000 ευρώ για την αγορά των δικαιωμάτων του παίκτη σε Ουράβα και Άρη. Κρίνοντας από τη δήλωση του τεχνικού διευθυντή της σουηδικής ομάδας, μάλλον περιμένει την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου στα περισσότερα Πρωταθλήματα ούτως ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις απόκτησης του Κάρλσον με τον τρόπο αλλά και το ποσό που θέλει.

Το σίγουρο είναι ότι ο Άρης θέλει να αποδεσμευτεί από τον Νταβίντ Μόμπερκ Κάρλσον και υπάρχει η προοπτική για να συμβεί. Θα ήθελε να συμβεί το ίδιο και με τον Ρόναλντ Ματαρίτα αλλά ο Κοσταρινός αριστερός full back απέρριψε ένα σωρό προτάσεις ξεκαθαρίζοντας στους εκπροσώπους του ότι η προϋπόθεση αποχώρησής του από τον Άρη είναι να συνεχίσει είτε στην Ευρώπη είτε στο MLS. Βέβαια, η απόλυτα καθοδική αγωνιστική πορεία του μάλλον δεν δημιουργεί σχετικές προϋποθέσεις. Κι έτσι το συμβόλαιό του παραμένει σαν… αγκάθι στο λαιμό για τους «κίτρινους» καθώς – βάσει των τωρινών δεδομένων – δεν υπάρχει καμία περίπτωση ένταξής του στο αγωνιστικό πλάνο του Άκη Μάντζιου.

ΠΗΓΗ: GAZZETTA.GR

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διασυλλογικό, Παπαφλέσσεια και Κύπρος οι πρώτες στάσεις της Δεσπολλάρη στη σεζόν

Η Αναστασία Μαρινάκου πήρε το …ρίσκο και δικαιώθηκε

Καλλιτεχνική Κολύμβηση: Τελική ευθεία για το μεγάλο Ευρωπαϊκό ραντεβού στην Αθήνα