playsports.gr
BASKET LEAGUEEUROLEAGUENBAΜΠΑΣΚΕΤΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Παναθηναϊκός AKTOR θα κάνει πρόταση στον Μίτσιτς αν φύγει από το NBA, σύμφωνα με Σέρβο δημοσιογράφο

Κοινοποίηση

Ο Βασίλιε Μίτσιτς αποτελεί έναν από τους μεγάλους στόχους του Παναθηναϊκού AKTOR ενόψει του καλοκαιριού σύμφωνα με τον Σέρβο δημοσιογράφο Νεμάνια Ζόριτς.

Αυτό υποστήριξε με post του στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter ο Ζόριτς, αναφέροντας ότι “ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί την περίπτωση του Βασίλιε Μίτσιτς στο NBA και είναι έτοιμος να επενδύσει ένα μεγάλο ποσό για να φέρει τον Σέρβο πόιντ γκαρντ στην Ευρώπη. Αν ο παίκτης βγει στην αγορά το καλοκαίρι, η ελληνική ομάδα θα του κάνει μία τεράστια προσφορά”.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μίτστις έχει σε ισχύο συμβόλαιο 2+1 χρόνων με τους Χόρνετς – που τον απέκτησαν με ανταλλαγή από τους Θάντερ στην Trade Deadline – με team option για την τρίτη χρονιά (2025/26) έναντι 23.2 εκατ. δολαρίων. Αυτό σημαίνει ότι η συμφωνία του είναι εγγυημένη μέχρι και το καλοκαίρι του 2025, εκτός αν στο μεσοδιάστημα η Σάρλοτ τον αφήσει ελεύθερο για κάποιο λόγο.

Έπειτα από ένα νωθρό ξεκίνημα με τους Θάντερ (όπου είχε 4.3 πόντους και 2.8 ασίστ μέσο όρο σε 13 λεπτά συμμετοχής), ο Μίτσιτς μοιάζει αναγεννημένος με τους Χόρνετς, αφού στα 3 παιχνίδια που έχει φορέσει την φανέλα της ομάδας αριθμεί 10.3 πόντους, 2 ριμπάουντ και 6 ασίστ μέσο όρο με 42.9% στα τρίποντα σε 23 λεπτά συμμετοχής.

ΠΗΓΗ: SPORT24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ημιμαραθώνιος Αθήνας: Ο Γιώργος Σταμούλης θέλει τη νίκη στα 5χλμ.

Στα προημιτελικά οι Μεντβέντεφ και Χουρκάτς

WU-16: Ισραήλ-Ελλάδα 3-4