playsports.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΣΤΙΒΟΣ

Η Renault σταθερά δίπλα στο έργο του ΣΕΓΑΣ

Κοινοποίηση

Η ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ B. Ν. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ, αποκλειστική εισαγωγέας των μαρκών του Renault Group στην Ελλάδα, αποτελεί τα τελευταία χρόνια έναν από τους επίσημους χορηγούς του ΣΕΓΑΣ και θα συνεχίσει να είναι δίπλα στην αρχαιότερη Ομοσπονδία και τον επόμενο χρόνο με τη Renault.


Η Renault που φέτος γιορτάζει 125 χρόνια στην αυτοκίνηση, με τον πρωτοποριακό της χαρακτήρα, την ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων και των υπηρεσιών της στην παγκόσμια αγορά, αποδεικνύει πως είναι δίπλα σε κάθε προσπάθεια που συμβάλει στην ανάπτυξη του αθλητισμού και αφήνει θετικό αποτύπωμα στην Κοινωνία.

«Η ανανέωση της συνεργασίας με την Renault αποτελεί μία ακόμα απόδειξη της αξιοπιστίας του ΣΕΓΑΣ στη χορηγική αγορά, της απήχησης και της ποιότητας των γεγονότων που διοργανώνει, αλλά και της πολύ θετικής παρουσίας των αθλητριών και αθλητών του στίβου στις μεγάλες διοργανώσεις. Είμαστε χαρούμενοι και ευγνώμονες για τη συνέχιση της συνεργασίας», δήλωσε ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Κεντέρης.

Από την πλευρά της Renault, η Αντιπρόεδρος και Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Ντένη Θεοχαράκη δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με τον ΣΕΓΑΣ για άλλον ένα χρόνο. Η Renault δεν υποστηρίζει απλά τον αθλητισμό, αλλά τον αντιλαμβάνεται ως σημαντικό πυλώνα κοινωνικής ευθύνης και ανάπτυξης. Είμαστε υπερήφανοι που συμμετέχουμε έμπρακτα στο έργο του ΣΕΓΑΣ για την προώθηση του αθλητικού ιδεώδους και την ανάδειξη των αξιών του αθλητισμού στην κοινωνία.

Ευχόμαστε στην ελληνική μας ομάδα του στίβου καλή επιτυχία στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μενουδάκος: «Είμαστε… επιτυχημένοι, ”κερασάκι στην τούρτα” η πρόκριση στους “8”»

Στην Αρτα το Final 8 του Πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων

NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο: “Όταν επέστρεψε ο Λίλαρντ τον αγκάλιασα σφιχτά για 7 δευτερόλεπτα και του είπα να μην με αφήσει ξανά”